ABARTH

SPECIJALNA STRANA PERFORMANSI

 

Sportski, jedinstven dizajn ili vrhunske performanse: sve što tražite u specijalnoj seriji sada dolazi sa još više vrednosti.

Sva Scorpion vozila specijalne serije će biti upisana u Abarth registar i dobiti potvrdu da je automobil od istorijskog značaja čime kolekcionar uživa u poreskim olakšicama klasičnih automobila.

 

Saznajte da li možete da upišete svoj specijalni model u Abarth registar

KLIKNITE OVDE
Abarth 695 Rivale Abarth 695 Rivale Abarth 695 Rivale

ABARTH

695 Rivale
175 Anniversary

Urođena Riva elegancija zadovoljava performanse Scorpiona. Posebna ograničena serija prati liniju estetike. Dostupan u cabrio i hatchback verziji sa crnim staklenim, panoramskim krovom.

Prekasno: Abarth 695 Rivale 175 Anniversary već pruža besprekorne performanse.

ABARTH

695 XSR Yamaha
LTD Edition

Specijalni model sa karakteristikama legendarnog XSR četvorotočkaša.

Ovo limitrana serija sa Akrapovič izduvnom i ugljeničnim završnom obradom nastalo je iz partnerstva između Abarth-a i Yamaha-e. Poseban stav je potreban da biste ga vozili.

ABARTH

124 spider
2016 Edition

Performanse na samom vrhu svoje kategorije, sportsko ponašanje jedinstveno u svojoj klasi i oprema inspirisanje trkama su standard. Abarth 124 spider se vraća nakon 40 godina, sa svim karakterom istinskog roadster-a.

ABARTH

695 Biposto

Najmanji, najmoćniji super automobil ikada, savršena sinteza performansi na putu i trkačkih emocija. Abarth 695 Biposto: rođen na stazi da živi na putu.

ABARTH

695 Biposto
Record

Kreiran kako bi se proslavilo 133 rekorda koji su Abarth učinili legendom i čiji je svaki 695 Biposto detalj inspirisan stazom. Žuta Modena boja, mehanički ograničeni diferencijal proklizavanja i metalni bedž su spoj stila i performansi. Na raspolaganju su samo 133 vozila.

ABARTH

695 Maserati
Edition

Dizajniran za one koji vole sjajne performanse i žele da se suočavaju sa svakodnevnim izazovima iza upravljača zaista elegantnog automobila. Abarth 695 Maserati limitirana serija kombinuje snagu Scorpion-a sa elegancijom Trident-a.

Prekasno: svi Abarth 695 Maserati iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

695 Tributo
Ferrari

Abarth 695 Tributo Ferrari je stvoren za ljubitelje propinjuceg konja i Škorpiona. Strast, nasleđe, ekskluzivnost, dizajn kreiran u Italiji: Abarth trkački duh poboljšan neosporivim šarmom Ferrarija.

Prekasno: svi Abarth 695 Tributo Ferrari iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

595
50° Anniversario

Legendarni Abarth, lik i odlučnost klasičnog 595 modela u kombinaciji sa performansama i tehnologijom novih modela, sve u jednom automobilu: (595 Abarth 50th Anniversary). Nepogrešiva DNK!

Prekasno: svi 595 Abarth 50th Anniversario iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

Cabrio Italia

Kada se Italijanska strast susrela sa svetom trkača, rođen je Abarth Cabrio Italia. Sportski i elegantan, nepogrešivi Abarth dizajn i performanse, savršen automobil za one koji imaju stav i ličnost.

Prekasno: svi Abarth Cabrio Italia iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

Zerocento

Abarth Zerocento, rođen da proslavi oživljavanje legende o Karlu Abarthu, dolazi sa promenljivim izduvnim sistemom za povratni pritisak, kožnim tapacirungom sa srebrnim šavovima i jedinstvenim detaljima inspirisanim klasičnim automobilima.

Prekasno: svi Abarth Zerocento iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

Opening Edition

Ključne reči: snaga i agresivnost. Abarth opening edition je model za istinske fanove: 160 konjskih snaga, 221 km/h, od 0 do 100 za samo 7.4 sekundi. Dostupan u Campovolo Grey i Iridato White boji, sa crvenim kočnicama, umetcima i detaljima, kožnim tapacirom i zatamnjenim prozorima.

Prekasno: svi Abarth Opening edition iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.

ABARTH

Punto Scorpione

Svestrani kompakt sa čistom trkačkom DNK. 180 KS 1.4 T-Jet motor, menjač sa 6 brzina, ubrzanje 0-100 km/h za samo 8.2 sekundi i izrazit Abarth stav.

Prekasno: svi Abarth Punto Scorpione iz limitirane serije već pružaju izuzetne performanse.